Gastenboek

Toevoegen boodschap


Naam: Joop Cazius
Datum: 14-04-2019
Boodschap: Hoi Meneer Kamminga, Kenne wij met onze vriendengroep langskomme en ook bier zuipen in uw kantine? Of hep u geen kantine?

Naam: Robbe-Wiltjer
Datum: 11-09-2017
Boodschap: Heb vreselijk genoten in uw museum op de Open monumentendag 11 sept. Ogen uitgekeken en lekker met Alex zitten babbelen en leuke foto s kunnen maken. Al vele reacties gehad !

Naam: Drewes Wildeman
Datum: 17-07-2016
Boodschap: Beste Alex Kampinga, Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid vanochtend, prima geregeld (koffie, koek, cake en zelfs nootjes) en geweldige verhalen. Groet Drewes & Wiebe (RTV Noord, Noordmannen)

Naam: Magriet Bolhuis
Datum: 28-02-2014
Boodschap: Een prachtige en waardevolle collectie schaatsen! Bijzonder verrassend vond ik zelf de gelijkenis met een viool. De vioolschaats dus.

Naam: Anneke Evers
Datum: 28-02-2014
Boodschap: Beste mijnheer Kampinga, Gistermiddag heeft onze tuinclub Finsterfleur uit Finsterwolde een leuke, informatieve rondleiding van u gehad in het schaatsmuseum. Het was zeer de moeite waard en bijzonder leerzaam.Wat een grote collectie schaatsen met daarbij een prachtig verhaal. Heel erg bedankt namens Finsterfleur, Anneke Evers

Naam: Harry Perton
Datum: 28-11-2013
Boodschap: Had u net aan de telefoon en ben heel nieuwsgierig naar de schaatsen die u van Berend de Boer uit Finsterwolde/Winschoten heeft! Graag tot zondagmidddag!

Naam: J.P.Kroeze
Datum: 24-11-2013
Boodschap: Beste Alex. namens de s.k.f. bedankt voor je jubileum uitnodiging , het verhaal van mevr.koops die de opening van de tentoonstelling deed was heel humoristisch en leuk en jou kennende had je weer veel tijd in jouw expositie gezet. Ontzettend leuk en intresant.

Naam: Marc Bakker
Datum: 15-11-2013
Boodschap: Beste Alex, Van harte gefeliciteerd met 15 jarig bestaan van het schaatsmuseum. Namens Marc Bakker (www.mowag.nl) en de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen (brandweermuseum Sappemeer) www.hbvvhs.nl

Naam: Titia Steursma
Datum: 15-10-2013
Boodschap: Afgelopen zondag hebben we tijdens een familie-uitje een bezoek gebracht aan uw museum. Onze complimenten voor uw kennis van de grote collectie schaatsen en aanverwante voorwerpen. Het was een boeiende rondleiding en zeker de moeite waard! Met vriendelijke groet, Titia Steursma en familie

Naam: Paul
Datum: 27-06-2013
Boodschap: Mooi museum meneer Kampinga! We komen graag nog een keer terug. Het doet ons verlangen naar mooi ijsweer!

     Volgende >>>

Toevoegen